Otvírací doba:

Pondělí 10:00 - 23:00
Úterý 10:00 - 23:00
Středa 10:00 - 23:00
Čtvrtek 10:00 - 23:00
Pátek 10:00 - 24:00
Sobota 10:00 - 24:00
Neděle 10:00 - 23:00

 

REZERVACE:
tel: 549 216 748

 

 

 

Týdenní menu

MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
21.10. – 25.10. 2019
 
Pondělí: polévka - KRÉMOVÁ ČESNEČKA S OPEČENÝM CHLEBEM
1) Smažený květák, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Kuřecí prsa gratinovaná hermelínem, houbová omáčka, hranolky
3) Vepřové „KUNG-PAO“, jasmínová rýže
4) Výpečky z vepřového kolena, dušený špenát, houskový a bramborový knedlík
5) Salát „CAPRESE“ s grilovaným krůtím masem, toasty
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
 
Úterý: polévka - VALAŠSKÁ KYSELICA
1) Kuřecí stehenní biftečky s grilovanou zeleninou, šťouchané brambory
2) Vepřový kotlet s cibulí, čabajkou a nivou, americké brambory, tatarka
3) Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, jasmínová rýže
4) Vepřový guláš s klobásou a cibulí, houskový knedlík
5) Salát „CAESAR“ s grilovaným kuřecím masem, toasty 
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
 
Středa: polévka - KULAJDA
1) Kuřecí prsa v bramboráku, bramborová kaše
2) Vepřový steak se sázeným vejcem a hořčičnou omáčkou, americké brambory
3) Zeleninové rizoto, strouhaný sýr, okurek + moučník zdarma
4) Moravské uzené, hrachová kaše, cibulka, okurek, chléb 
5) Směs listových salátů s rajčaty a paprikou, kousky smaženého sýra, dresing, toasty
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
 
Čtvrtek: polévka - SLEPIČÍ S MASEM A NUDLEMI
1) Steak z lososa ve smetanové omáčce s citrónem a bylinkami, šťouchané brambory 109,- Kč
2) Kuřecí špíz se slaninou, cibulí a paprikou, hranolky, tatarka
3) Vepřové medailonky na houbách, jasmínová rýže
4) Slepice na paprice (bez kosti), houskový knedlík
5) „COBB SALÁT“ (ledový salát, rajče, kuřecí maso, slanina, vejce, niva, toasty)
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
7) Slepice na paprice (bez kosti), těstoviny
 
Pátek: polévka - MEXICKÁ S KLOBÁSOU
1) Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou
2) Švýcarský vepřový kotlet, hranolky, tatarka
3) Pikantní kuřecí flamendr, jasmínová rýže
4) Špagety „CARBONARA“ (slanina, smetana, vejce, parmazán) 
5) Míchaný zeleninový salát, filovaná vepřová panenka, dresing, bagetka 
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
 
cena menu od 99,- Kč