Otvírací doba:

Pondělí 10:00 - 23:00
Úterý 10:00 - 23:00
Středa 10:00 - 23:00
Čtvrtek 10:00 - 23:00
Pátek 10:00 - 24:00
Sobota 10:00 - 24:00
Neděle 10:00 - 23:00

 

REZERVACE:
tel: 549 216 748

 

 

 

Týdenní menu

MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
16.4. – 20.4. 2018
 
 
Pondělí: polévka - KRÉMOVÁ ČESNEČKA S OPEČENÝM CHLEBEM
1) Kuřecí prsa „BÍLÁ PANÍ“ (smetanovo-hermelínová omáčka s pórkem), hranolky
2) Smažený vepřový kotlet plněný bylinkovým máslem, vařené brambory, tatarka
3) Kuřecí medailonky na žampionech, jasmínová rýže
4) Výpečky z vepřového kolena, červené zelí, houskový a bramborový knedlík
5) Kuskus s čerstvou zeleninou a grilovaným kuřecím masem, dresing, opečené toasty
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“, hranolky, tatarka 139,- Kč
(eidam, hermelín, tvarůžek, niva)
 
Úterý: polévka - MINESTRONE
1) Kuřecí steak s dijónskými fazolovými lusky, americké brambory 
2) Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurek
3) Myslivecká vepřová směs, jasmínová rýže
4) Gnocchi „MÁRIO“ (kuřecí maso, špenát, smetana, česnek, bazalka, parmazán)
5) Těstovinový salát s tuňákem, na směsi listových salátů, zdobený rajčetem a červenou cibulí, bagetka
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“, hranolky, tatarka 139,- Kč
(eidam, hermelín, tvarůžek, niva)
 
Středa: polévka - HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ 
1) Přírodní vepřová kapsa plněná nivou a vlašskými ořechy, šťouchané brambory
2) Kuřecí prsa s parmskou šunkou, sušeným rajčetem, gratinovaná mozzarellou, hranolky
3) Vepřové „KUNG-PAO“, jasmínová rýže
4) Svíčková na smetaně, houskový a karlovarský knedlík 104,- Kč
5) Salát „CAPRESE“ s grilovaným krůtím masem a rozpečenou bagetkou
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“, hranolky, tatarka 139,- Kč
(eidam, hermelín, tvarůžek, niva)
 
Čtvrtek: polévka - ŽAMPIONOVÝ KRÉM S CORNFLAKES
1) Steak z marinované vepřové krkovice, sázené vejce, pepřová omáčka, americké brambory
2) Pikantní kuřecí flamendr se strouhaným sýrem, hranolky
3) Kuřecí prsa se šunkou a sýrem, jasmínová rýže
4) Špagety „ALA TOSCANA“ (kuřecí kousky,cibule,smetana,žampiony,bílé víno,parmazán)
5) Míchaný zeleninový salát, filovaná vepřová panenka, dresing, rozpečená bagetka
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“, hranolky, tatarka 139,- Kč
(eidam, hermelín, tvarůžek, niva)
 
Pátek: polévka - FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM A BRAMBOREM
1) Smažený krůtí řízek, vídeňský bramborový salát
2) Srbské vepřové žebírko, pečené brambory, tatarka
3) Masová směs s fazolemi a kukuřicí v rajčatové omáčce, jasmínová rýže
4) Smetanovo-houbové lasagne s kuřecím masem, gratinované mozzarellou
5) Salát „CAESAR“ s grilovaným krůtím masem a opečenými toasty
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“, hranolky, tatarka 139,- Kč
(eidam, hermelín, tvarůžek, niva)
 
 
Cena menu 94,- Kč