Otvírací doba:

Pondělí 10:00 - 23:00
Úterý 10:00 - 23:00
Středa 10:00 - 23:00
Čtvrtek 10:00 - 23:00
Pátek 10:00 - 24:00
Sobota 10:00 - 24:00
Neděle 10:00 - 23:00

 

REZERVACE:
tel: 549 216 748

 

 

 

Týdenní menu

 MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
21.1. – 25.1. 2019
 
Pondělí: polévka - KULAJDA
1) Smažený vepřový řízek plněný nivou a vlašskými ořechy, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Kuřecí prsa s hermelínem a houbovou omáčkou, hranolky
3) Vepřové KUNG-PAO, jasmínová rýže
4) Moravský vepřový vrabec, dušené červené zelí, bramborový knedlík s cibulkou
5) Míchaný zeleninový salát, filovaný kuřecí steak, sázené vejce, dresing, opečené toasty
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
 
Úterý: polévka - HRACHOVÁ S OPEČENÝM CHLEBEM
1) Kuřecí prsa v bramboráku, bramborová kaše
2) Steak z vepřové kotlety s hřibovou omáčkou, americké brambory
3) Zeleninové rizoto s kuřecím a vepřovým masem, strouhaný sýr, okurek
4) Špagety „POMODORO“ s kuřecím masem, olivami a parmazánem 
5) Salát „CAPRESE“ s grilovaným krůtím masem a rozpečenou bagetkou
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
 
Středa: polévka - PODKRKONOŠSKÉ KYSELO
1) Kuřecí prsa na smetanovém špenátu, bramborové dukáty
2) Smažená husí jatýrka, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
3) Kuřecí nudličky se šunkou, žampiony, brokolicí, smetanou a kari, jasmínová rýže
4) Vepřový guláš s klobásou, cibulí a feferonkou, houskový knedlík a bramboráčky
5) Míchaný zeleninový salát, smažené krabí maso, dresing, rozpečená bagetka
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
 
Čtvrtek: polévka - ZELENINOVÝ KRÉM S CORNFLAKES
1) Kuřecí stehenní biftečky s grilovanou zeleninou a barbecue omáčkou, šťouchané brambory
2) Špíz z kuřecího a vepřového masa, slaniny, cibule a papriky, hranolky, tatarka
3) Štěpánská hovězí pečeně, jasmínová rýže, okurkový salát 109,- Kč
4) „KUŘECÍ FOŠNA“ (5ks křídla, zapečené brambory s cibulí, slaninou a sýrem, dresing)
5) Zeleninový salát „ŘECKÝ“ s grilovaným kuřecím masem a rozpečenou bagetkou 
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
 
Pátek: polévka - ZELŇAČKA S KLOBÁSOU A BRAMBOREM
1) Smažený kuřecí řízek, vídeňský bramborový salát
2) Vepřový steak s pikantní maďarskou směsí, hranolky
3) Kuřecí prsa se šunkou a sýrem, jasmínová rýže
4) Smetanovo-houbové lasagne s kuřecím masem, gratinované mozzarellou 
5) Salát „CAESAR“ s grilovaným krůtím masem a opečenými toasty 
6) 170g „WIENER SCHNITZEL“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 139,- Kč
   (smažený telecí řízek)
 
cena menu od 94,- Kč