Otvírací doba:

Pondělí 10:00 - 23:00
Úterý 10:00 - 23:00
Středa 10:00 - 23:00
Čtvrtek 10:00 - 23:00
Pátek 10:00 - 24:00
Sobota 10:00 - 24:00
Neděle 10:00 - 23:00

 

REZERVACE:
tel: 549 216 748

 

 

 

Týdenní menu

 MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
 16.7. – 20.7. 2018
 
 
Pondělí: polévka - PÓRKOVÁ S VEJCEM A OPEČENÝM CHLEBEM
1) Kuřecí řízek „CORDON BLEU“ brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Vepřový steak „PFEFER“, americké brambory
3) Kuřecí „KUNG-PAO“, jasmínová rýže
4) Výpečky z vepřového kolena, dušené zelí, houskový a bramborový knedlík
5) Salát „CAESAR“ s grilovaným kuřecím masem a opečenými toasty 
6) 200g Filované kachní prsíčko na medu a pomerančích s opraženými mandlemi, bramborové dukáty 139,- Kč
 
Úterý: polévka - JEMNÁ RAGÚ
1) Steak z marinované vepřové krkovice se šunkou a sázeným vejcem, hranolky, tatarka
2) Kuřecí prsa s rajčetem, gratinovaná balkánským sýrem, šťouchané brambory
3) Zeleninové rizoto s kuřecím masem, strouhaný sýr, okurek
4) Hovězí guláš s cibulí a feferonkou, houskový knedlík a bramboráčky 104,- Kč
5) Míchaný zeleninový salát, smažený hermelín, dresing, rozpečená bagetka 
6) 200g Filované kachní prsíčko na medu a pomerančích s opraženými mandlemi, bramborové dukáty 139,- Kč
 
Středa: polévka - SLEPIČÍ S MASEM A NUDLEMI
1) Smažení kuřecí rarášci, bramborová kaše, salát coleslaw
2) Vepřový kotlet s cibulí, čabajkou a nivou, americké brambory, tatarka
3) Kuřecí medailonky na houbách, jasmínová rýže
4) Slepice na paprice, houskový knedlík
5) Míchaný zeleninový salát, filovaná vepřová panenka, dresing, rozpečená bagetka
6) 200g Filované kachní prsíčko na medu a pomerančích s opraženými mandlemi, bramborové dukáty 139,- Kč
7) Slepice na paprice, těstoviny
 
Čtvrtek: polévka - ZELENINOVÝ KRÉM S CORNFLAKES
1) Losos na roštu s grilovanou zeleninou, mačkané smetanové brambory 104,- Kč
2) Mleté biftečky s barbecue omáčkou, americké brambory
3) Indické kuřecí kari, jasmínová rýže
4) Moravské uzené, hrachová kaše, cibulka, okurek, chléb
5) Salát „CAPRESE“ s grilovaným kuřecím masem a rozpečenou bagetkou
6) 200g Filované kachní prsíčko na medu a pomerančích s opraženými mandlemi, bramborové dukáty 139,- Kč
 
Pátek: polévka - GULÁŠOVÁ
1) Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou
2) Medailonky z vepřové panenky s rokfórovou omáčkou, americké brambory
3) Přírodní vepřový závitek (ptáček), jasmínová rýže
4) Lasagne s boloňským ragú, gratinované mozzarellou
5) Míchaný zeleninový salát, grilované kousky lososa, dresing, opečené toasty
6) 200g Filované kachní prsíčko na medu a pomerančích s opraženými mandlemi, bramborové dukáty 139,- Kč
 
cena menu od 94,- Kč
 
 
MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
23.7. – 27.7. 2018
 
Pondělí: polévka - HOUBOVÁ S BRAMBOREM
1) Smažený sýr se šunkou, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Maso „DVOU BAREV“(kuřecí a vepřové), sázené vejce, hranolky
3) Krůtí prsa v hořčicové omáčce, jasmínová rýže
4) Gnocchi „MÁRIO“ (kuřecí kousky,smetana,špenát,česnek,bazalka,parmazán)
5) Salát „CAESAR“ s grilovaným kuřecím masem a opečenými toasty 
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s pepřovou omáčkou, americké brambory 139,- Kč
 
Úterý: polévka - FAZOLOVÁ S KLOBÁSOU 
1) Vepřový „GYROS“, hranolky, tatarka
2) Kuřecí prsa s teplou zeleninou na másle, mačkané smetanové brambory
3) Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, strouhaný sýr, okurek
4) Uzené kuřecí stehýnko, bramborová kaše, okurkový salát 
5) Míchaný zeleninový salát, kousky smažené nivy, dresing, opečené toasty
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s pepřovou omáčkou, americké brambory 139,- Kč
 
Středa: polévka - UZENÁ S KROUPAMI A BRAMBOREM
1) Kuřecí steak s omáčkou ze tří druhů sýrů, hranolky
2) Přírodní vepřová kapsa se slaninou, sýrem a feferonkou, šťouchané brambory
3) „CHILLI CON CARNE“ z hovězího masa, jasmínová rýže 104,- Kč 
4) Francouzské brambory s uzeným masem, gratinované sýrem, okurek
5) Těstovinový salát s tuňákem, vejcem a červenou cibulkou, rozpečená bagetka 
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s pepřovou omáčkou, americké brambory 139,- Kč
 
Čtvrtek: polévka - MINESTRONE
1) Vepřová panenka s hřibovou omáčkou, americké brambory
2) Kuřecí prsa v bramboráku, bramborová kaše
3) Vepřové nudličky „PO ČÍNSKU“, jasmínová rýže
4) Čevabčiči s hořčicí a cibulí, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
5) Míchaný zeleninový salát, steak z lososa, dresing, rozpečená bagetka
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s pepřovou omáčkou, americké brambory 139,- Kč
 
Pátek: polévka - CHALUPÁŘSKÁ
1) Smažená roštěná „PORTHAUS“, bramborová kaše, okurek 104,- Kč
2) Kuřecí kapsa plněná sýrem a špenátem, bramborové dukáty
3) Krůtí medailonky s cherry rajčátky na tymiánu, jasmínová rýže
4) Špagety „CARBONARA“ (slanina, smetana, vejce, parmazán)
5) Míchaný zeleninový salát, smažené nudličky z vepřové panenky, dresing, opečené toasty
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s pepřovou omáčkou, americké brambory 139,- Kč
cena menu od 94,- Kč