Otvírací doba:

Pondělí 10:00 - 23:00
Úterý 10:00 - 23:00
Středa 10:00 - 23:00
Čtvrtek 10:00 - 23:00
Pátek 10:00 - 24:00
Sobota 10:00 - 24:00
Neděle 10:00 - 23:00

 

REZERVACE:
tel: 549 216 748

 

 

 

Týdenní menu

MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
10.12. – 14.12. 2018
 
Pondělí: polévka - KRÉMOVÁ KUŘECÍ
1) Kuřecí „CORDON BLEU“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Hovězí biftečky s grilovanou zeleninou a barbecue omáčkou, americké brambory 109,- Kč
3) Vepřové medailonky na houbách, jasmínová rýže
4) Gnocchi „MÁRIO“ (kuřecí maso, špenát, smetana, česnek, bazalka, parmazán)
5) Míchaný zeleninový salát, kuřecí stehenní biftečky, sázené vejce, dresing, rozpečená bagetka
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“ hranolky, tatarka 139,- Kč 
     (eidam,niva,hermelín,tvarůžek)
 
Úterý: polévka - FAZOLOVÁ S UZENINOU
1) Kuřecí prsa plněná špenátem a sýrem, šťouchané brambory
2) Vepřový kotlet s poličanem a cibulí, gratinovaný sýrem, americké brambory, tatarka
3) Pikantní kuřecí flamendr, jasmínová rýže
4) Vepřová plec na paprice, houskový knedlík
5) Salát „CAESAR“ s grilovaným kuřecím masem a opečenými toasty
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“ hranolky, tatarka 139,- Kč 
   (eidam,niva,hermelín,tvarůžek)
7) Vepřová plec na paprice, těstoviny (kolínka)
 
Středa: polévka - HOUBOVÁ S BRAMBOREM
1) Steak z marinované vepřové krkovice se sázeným vejcem, americké brambory, tatarka
2) Kuřecí medailonky s teplou zeleninou na másle, mačkané smetanové brambory
3) Husí jatýrka na cibulce, jasmínová rýže, okurkový salát
4) Farfale „PULCINELLA“ (kuřecí maso, smetana, žampiony, brokolice, kari, sýr)
5) Míchaný zeleninový salát, filovaná vepřová panenka, dresing, rozpečená bagetka
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“ hranolky, tatarka 139,- Kč 
   (eidam,niva,hermelín,tvarůžek)
 
Čtvrtek: polévka - UZENÝ VÝVAR S KROUPAMI A BRAMBOREM
1) Kuřecí „GYROS“, hranolky, tatarka
2) Švýcarský vepřový kotlet (zapečený rozšlehaným vejcem se šunkou a sýrem, šťouchané brambory
3) Španělský ptáček, jasmínová rýže 109,- Kč
4) Francouzské brambory s uzeným masem, gratinované sýrem, okurek
5) Salát „CAPRESE“ s grilovaným kuřecím masem a opečenými toasty
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“ hranolky, tatarka 139,- Kč 
   (eidam,niva,hermelín,tvarůžek)
 
Pátek: polévka - RUSKÝ BORŠČ
1) Smažená vepřová panenka, bramborová kaše, okurek
2) Kuřecí steak „HAWAII“ (s ananasem a broskví, gratinovaný sýrem), krokety
3) Indické kuřecí kari, jasmínová rýže
4) Opečená domácí klobása, hrachová kaše, cibulka, okurek, chléb
5) Míchaný zeleninový salát, grilované kousky lososa, dresing, opečené toasty
6) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“ hranolky, tatarka 139,- Kč 
   (eidam,niva,hermelín,tvarůžek)
 
cena menu od 94,- Kč