Otvírací doba:

Pondělí 10:00 - 23:00
Úterý 10:00 - 23:00
Středa 10:00 - 23:00
Čtvrtek 10:00 - 23:00
Pátek 10:00 - 24:00
Sobota 10:00 - 24:00
Neděle 10:00 - 23:00

 

REZERVACE:
tel: 549 216 748

 

 

 

Týdenní menu

MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
21.5. – 25.5. 2018
 
Pondělí: polévka - JEMNÁ RAGÚ
1) „BRNĚNSKÝ DRAK“ (vepřový kotlet zdobený okurkou, hořčicí, kečupem a křenem), hranolky
2) Smažená kuřecí kapsa plněná anglickou slaninou, kapií a mozzarellou, bramborová kaše
3) Krůtí prsa v sýrové omáčce s petrželkou, jasmínová rýže
4) Moravský vepřový vrabec, dušené zelí, houskový a bramborový knedlík
5) Míchaný zeleninový salát, grilované kousky lososa, dresing, rozpečená bagetka 
6) 1ks (cca 1kg) Pečené vepřové koleno, hořčice, křen, okurky, feferony, chléb 139,- Kč
 
Úterý: polévka - HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY
1) Smažený květák, brambory s máslem a pažitkou, tatarka
2) Přírodní vepřová kapsa plněná čabajkou, cibulí a nivou, šťouchané brambory
3) Kuřecí „KUNG-PAO“, jasmínová rýže
4) Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurkový salát
5) Salát „CAPRESE“ s grilovaným kuřecím masem a rozpečenou bagetkou
6) 1ks (cca 1kg) Pečené vepřové koleno, hořčice, křen, okurky, feferony, chléb 139,- Kč
 
Středa: polévka - HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI
1) Smažené kuřecí stripsy, bramborová kaše, salát coleslaw
2) Švýcarský vepřový kotlet, americké brambory, ďábelská omáčka
3) Znojemská hovězí pečeně, jasmínová rýže 104,- Kč
4) Gnocchi „MÁRIO“ (kuřecí maso, špenát, smetana, česnek, bazalka, parmazán)
5) Mexický zeleninový salát s fazolemi a marinovaným hovězím masem, dresing, rozpečená bagetka
6) 1ks (cca 1kg) Pečené vepřové koleno, hořčice, křen, okurky, feferony, chléb 139,- Kč
7) Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík 104,- Kč
 
Čtvrtek: polévka - KULAJDA
1) Filovaná vepřová panenka protknutá čabajkou, hřibová omáčka, americké brambory
2) Kuřecí prsa s teplou zeleninou na másle, mačkané smetanové brambory
3) Pečené kuřecí stehno na slanině, jasmínová rýže, okurek
4) Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík
5) Salát „CAESAR“ s grilovaným kuřecím masem a opečenými toasty
6) 1ks (cca 1kg) Pečené vepřové koleno, hořčice, křen, okurky, feferony, chléb 139,- Kč
7) Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny
 
Pátek: polévka - FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM A BRAMBOREM
1) Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou
2) Mleté vepřové biftečky, barbecue omáčka, pečené kořeněné brambory
3) Vepřové nudličky na houbách, jasmínová rýže
4) Špagety „ALA TOSCANA“ (kuřecí kousky, cibule, žampiony, smetana, bílé víno, parmazán)
5) Míchaný zeleninový salát, krůtí medailonky, sázené vejce, dresing, rozpečená bagetka
6) 1ks (cca 1kg) Pečené vepřové koleno, hořčice, křen, okurky, feferony, chléb 139,- Kč
 
 
Cena menu 94,- Kč