Otvírací doba:

Pondělí 10:00 - 23:00
Úterý 10:00 - 23:00
Středa 10:00 - 23:00
Čtvrtek 10:00 - 23:00
Pátek 10:00 - 24:00
Sobota 10:00 - 24:00
Neděle 10:00 - 23:00

 

REZERVACE:
tel: 549 216 748

 

 

 

Týdenní menu

MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
19.11. – 23.11. 2018
 
Pondělí: polévka: KRÉMOVÁ ČESNEČKA S OPEČENÝM CHLEBEM
1) Špíz z husích jatýrek se slaninou, paprikou a cibulí, hranolky, tatarka
2) Vepřový rošťáci, bramborová kaše, okurek
3) Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, jasmínová rýže
4) Vepřové výpečky na pivu, dušený špenát, houskový a bramborový knedlík
5) Míchaný zeleninový salát, grilovaný hermelín, brusinkový dip, rozpečená bagetka
6) 200g Filované kachní prso na medu a pomerančích, bramborové dukáty 139,- Kč
 
Úterý: polévka: ČOČKOVÁ S UZENINOU
1) Smažený sýr se šunkou, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Kuřecí stehenní biftečky s grilovanou zeleninou, hranolky
3) Štěpánský vepřový závitek (kotlet plněný slaninou a vejcem), jasmínová rýže
4) Pikantní hovězí guláš s cibulí a feferonkou, houskový knedlík 109,- Kč 
5) Zeleninový salát s kuskusem, grilované kuřecí nudličky, dresing, rozpečená bagetka 
6) 200g Filované kachní prso na medu a pomerančích, bramborové dukáty 139,- Kč
 
Středa: polévka: INDICKÁ SLEPIČÍ
1) Steak z marinované vepřové krkovice se šunkou a vejcem, americké brambory, tatarka
2) Smažení kuřecí rarášci, bramborová kaše, salát coleslaw
3) Krůtí prsa ve smetanové omáčce s bylinkami, jasmínová rýže
4) „ZBOJNICKÝ TALÍŘ“ (koleno, žebra, klobás, hořčice, křen, okurky, feferony, chléb)
5) Salát „CAESAR“ s grilovaným krůtím masem a opečenými toasty
6) 200g Filované kachní prso na medu a pomerančích, bramborové dukáty 139,- Kč
 
Čtvrtek: polévka: VALAŠSKÁ KYSELICA
1) Filovaná vepřová panenka s rokfórovou omáčkou, americké brambory s česnekem
2) Přírodní kuřecí kapsa plněná šunkou, sýrem a brokolicí, šťouchané brambory
3) Smetanovo-houbové rizoto s krůtím masem a parmazánem, okurek
4) Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené zelí, cibulka
5) Míchaný zeleninový salát s prosciuttem, mozzarellou a olivami, dresing, rozpečená bagetka
6) 200g Filované kachní prso na medu a pomerančích, bramborové dukáty 139,- Kč
 
Pátek: polévka: CHALUPÁŘSKÁ
1) Smažená roštěná „PORTHAUS“, bramborová kaše, okurek 109,- Kč
2) Gratinovaná kuřecí prsa s cibulí a hermelínem ve smetanové omáčce, americké brambory
3) Vepřové nudličky na kari, jasmínová rýže
4) Pomalu pečený vepřový bůček špikovaný česnekem, bramborová kaše s cibulkou, okurek
5) Tortila plněná majonézou, ledovým salátem, rajčaty a kuřecím masem obaleným v cornflakes 
6) 200g Filované kachní prso na medu a pomerančích, bramborové dukáty 139,- Kč
 
cena menu od 94,- Kč