Otvírací doba:

Pondělí 10:00 - 23:00
Úterý 10:00 - 23:00
Středa 10:00 - 23:00
Čtvrtek 10:00 - 23:00
Pátek 10:00 - 24:00
Sobota 10:00 - 24:00
Neděle 10:00 - 23:00

 

REZERVACE:
tel: 549 216 748

 

 

 

Týdenní menu

MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
3.8. – 7.8. 2020
 
Pondělí: polévka - MORAVSKÁ CIBULAČKA S OPEČENÝM CHLEBEM
1) Kuřecí „CORDON BLEU“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Vepřové medailonky „MEXICO“, americké brambory 
3) Kuřecí „KUNG-PAO“, jasmínová rýže 
4) Míchaný zeleninový salát, kuřecí medailonky, sázené vejce, dresing, toasty 
5) 200g Filovaná vepřová panenka, hřibová omáčka, americké brambory 149,- Kč
 
Úterý: polévka - FAZOLOVÁ S UZENINOU
1) Vepřový „GYROS“, hranolky, tatarka
2) Kuřecí kapsa se špenátem a sýrem, šťouchané brambory
3) Špagety „SALMONE“ (losos, rajčata, smetana, česnek, parmazán)
4) Salát „CAESAR“ s grilovaným kuřecím masem, toasty 
5) 200g Filovaná vepřová panenka, hřibová omáčka, americké brambory 149,- Kč 
 
Středa: polévka - KULAJDA
1) Smažený květák, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Vepřový steak „PFEFER“, americké brambory
3) Kuřecí prsa s anglickou slaninou a sýrem, jasmínová rýže
4) Míchaný zeleninový salát, smažené kuřecí nugetky, dresing, bagetka
5) 200g Filovaná vepřová panenka, hřibová omáčka, americké brambory 149,- Kč 
 
Čtvrtek: polévka - ZELENINOVÝ KRÉM 
1) Smažený sýr, brambory s máslem a petrželkou, tatarka 
2) Kuřecí prsa „OPERA“, hranolky
3) Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík
4) Směs listových salátů s rajčetem a paprikou, filovaná vepřová panenka, dresing, bagetka 
5) 200g Filovaná vepřová panenka, hřibová omáčka, americké brambory 149,- Kč 
 
Pátek: polévka - CHALUPÁŘSKÁ
1) Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou
2) Vepřové medailonky s rokfórovou omáčkou, hranolky
3) Rizoto s kuřecím masem, houbami, smetanou a parmazánem, okurek 
4) „COBB SALÁT“ (ledový salát, rajče, paprika, kuřecí maso, slanina, vejce, niva, dresing, toasty) 
5) 200g Filovaná vepřová panenka, hřibová omáčka, americké brambory 149,- Kč 
 
 
MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
10.8. – 14.8. 2020
 
Pondělí: polévka - ČESNEČKA S OPEČENÝM CHLEBEM
1) Smažený kuřecí řízek plněný slaninou a sýrem, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Vepřový steak s pikantní maďarskou směsí, americké brambory
3) Kuřecí prsa na houbách, jasmínová rýže
4) Míchaný zeleninový salát, vepřové medailonky, sázené vejce, dresing, bagetka 
5) „BÝČÍ LÁSKA“, pečené kořeněné brambory, tatarka 149,- Kč
   (smažené býčí žlázy)
 
Úterý: polévka - HRÁŠKOVÝ KRÉM S CORNFLAKES
1) Smažené žampiony, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Kuřecí prsa na s dijonskými fazolovými lusky, hranolky
3) Segedinský vepřový guláš, houskový knedlík
4) Salát „CAESAR“ s grilovaným kuřecím masem , toasty 
5) „BÝČÍ LÁSKA“, pečené kořeněné brambory, tatarka 149,- Kč
   (smažené býčí žlázy)
 
Středa: polévka - HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI
1) Smažený karbenátek, bramborová kaše, okurek
2) Kuřecí steak se šunkou a sázeným vejcem, americké brambory
3) Štěpánská hovězí pečeně, jasmínová rýže 119,- Kč
4) Zeleninový salát „ŘECKÝ“ s grilovaným kuřecím masem, bagetka
5) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“, hranolky, tatarka 149,- Kč 
   (eidam, hermelín, niva, tvarůžek)
 
Čtvrtek: polévka - HRSTKOVÁ
1) Smažená vepřová kapsa plněná slaninou, feferonkou a sýrem, bramborová kaše 
2) Kuřecí prsa „BÍLÁ PANÍ“, hranolky
3) Rizoto s vepřovým masem, zeleninou a sýrem, okurek
4) Míchaný zeleninový salát, filovaná vepřová panenka, dresing, toasty
5) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“, hranolky, tatarka 149,- Kč
   (eidam, hermelín, niva, tvarůžek)
 
Pátek: polévka - FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM A BRAMBOREM
1) Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou
2) Vepřový steak „PFEFER“, americké brambory
3) Kuřecí prsa „CAPRESE“, jasmínová rýže 
4) Kuskus se zeleninou, grilované kuřecí nudličky, dresing, bagetka 
5) 200g Smažený sýrový „ČTYŘBOJ“, hranolky, tatarka 149,- Kč 
   (eidam, hermelín, niva, tvarůžek)

CENA MENU 109,- Kč