Otvírací doba:

Pondělí 10:00 - 23:00
Úterý 10:00 - 23:00
Středa 10:00 - 23:00
Čtvrtek 10:00 - 23:00
Pátek 10:00 - 24:00
Sobota 10:00 - 24:00
Neděle 10:00 - 23:00

 

REZERVACE:
tel: 549 216 748

 

 

 

Týdenní menu

MENU RESTAURACE U ZLATÉ KONVE
22.10. – 26.10. 2018
 
Pondělí: polévka - KRÉMOVÁ ČESNEČKA S OPEČENÝM CHLEBEM
1) Vepřový řízek „CORDON BLEU“, brambory s máslem a petrželkou, tatarka
2) Pikantní kuřecí flamendr se sýrem, hranolky
3) Krůtí prsa s rajčaty, parmskou šunkou a mozzarellou, jasmínová rýže
4) Gnocchi „MÁRIO“ (kuřecí kousky, smetana, špenát, česnek, bazalka, parmazán)
5) Kuskus se zeleninou, grilovaným kuřecím masem a opečenými toasty
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s mexickými fazolemi, americké brambory 139,- Kč
 
Úterý: polévka - ČOČKOVÁ S KLOBÁSOU
1) Kuřecí „GYROS“, hranolky, tatarka
2) Vepřový rošťáci, bramborová kaše, okurkový salát
3) Rizoto s kuřecím masem, sušenými rajčaty, prosciuttem, smetanou a parmazánem, okurek
4) Segedinský guláš (speciál), houskový knedlík 
5) Míchaný zeleninový salát, smažený hermelín, dresing, rozpečená bagetka
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s mexickými fazolemi, americké brambory 139,- Kč
 
Středa: polévka - ŽAMPIONOVÝ KRÉM S CORNFLAKES
1) Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurek
2) Kuřecí špíz s cibulí, paprikou a slaninou, hranolky, tatarka
3) Vepřové „KUNG-PAO“, jasmínová rýže
4) Špagety s boloňskou omáčkou sypané parmazánem
5) Salát „CAESAR“ s grilovaným kuřecím masem a opečenými toasty  
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s mexickými fazolemi, americké brambory 139,- Kč
 
Čtvrtek: polévka - HOVĚZÍ VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM
1) Pečený pstruh „PO MLYNÁŘSKU“, brambory s máslem a petrželkou
2) Kuřecí prsa gratinovaná hermelínem, houbová omáčka, hranolky
3) Námořnické maso, jasmínová rýže, okurek
4) Uzený hovězí jazyk, křenová omáčka, houskový knedlík 
5) Míchaný zeleninový salát, filovaný kuřecí steak, dresing, rozpečená bagetka
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s mexickými fazolemi, americké brambory 139,- Kč
 
Pátek: polévka - CHALUPÁŘSKÁ
1) Smažená vepřová panenka, bramborová kaše, okurek
2) Srnčí nudličky „PO PYTLÁCKU“, pečené kořeněné brambory 109,- Kč
3) Kuřecí závitek se šunkou, sýrem a brokolicí, jasmínová rýže
4) Moravský vepřový vrabec, dušené zelí, houskový a bramborový knedlík
5) Salát „CAPRESE“ s grilovaným kuřecím masem a rozpečenou bagetkou
6) 200g Hovězí „FLANK STEAK“ s mexickými fazolemi, americké brambory 139,- Kč
 
cena menu od 94,- Kč